Yalçın Ayhan: 6 puanlık maçı kazandık

Kasımpaşa'nın kaptanı Yalçın Ayhan, ligde kendilerine rakip olarak lanse ettikleri Beşiktaş maçını kazandıklarını fakat yaşanan olayları tasvip etmediğini söyledi.

Kasımpaşa'nın kaptanı Yalçın Ayhan, ligde kendilerine rakip olarak lanse ettikleri Beşiktaş maçını kazandıklarını fakat yaşanan olayları tasvip etmediğini söyledi.

Beşiktaş'ı 2-1 yendikleri karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli oyuncu, "Gerçekten bugün sahamızda rakibimiz olarak lanse ettiğimiz Beşiktaş ile 6 puanlık bir maça çıktık. Bu maç öncesinde eksiklerimiz vardı. Uzun zamandır oynamayan arkadaşlarımız ellerinden gelen her şeyi yaptı. 1-0 gerideyken maçı çevirdik. Saha içinde tasvip etmediğimiz olaylar oldu. Bu yaşananları futbolla ilgilenen hiç kimse kabul etmez." dedi.

Fernandes'e saldırma anını ise Yalçın, şöyle anlattı: "Ben o şahsın Fernandes'e vurmaya geldiğini görünce direk üzerine atladım. Üzerine blok oldum. Tasvip etemediğimiz olaylar oldu. O kişinin niyetinin bozuk olduğunu gördük. Benim vurma olayım yok. Kişinin üzerinde Beşiktaş forması vardı."

Basın toplantısına katılan Orhan Şam da "Gerçekten 6 puanlık bir maçtı. Her iki takım adına güzel şeyler olsa da istemediğimiz olaylar oldu. İlk 5 dakika hariç göze yakışır bir futbol sergiledik. Bizim takım olarak çıkışımız var. Güzel bir takımız. Son iki maçı kazanıp ilk yarıyı iyi yerde bitirmek istiyoruz." dedi. CİHAN

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi