Voleybol: Vestel Venus Sultanlar Ligi

- Eczacıbaşı VitrA: 3 - Bursa Büyükşehir Belediyespor: 0


Salon: Eczacıbaşı

Hakemler: Ramazan Demiröz, Ramazan Çevik

Eczacıbaşı VitrA: Ognjenovic, Larson , Büşra Kılıçlı, Boskovic, Meliha İsmailoğlu, Beyza Arıcı (Simge Aköz, Güldeniz Önal)

Bursa Büyükşehir Belediyespor: Ergül Eroğlu, Dimitrova, Leys, Belien, Nilay Karaağaç, Fatma Yıldırım (Aylin Sarıoğlu, Bytsenko, Cansu Aydınoğulları, İkbal Albayrak)

Setler: 25-19, 25-18, 25-19

Süre : 74 dakika (23, 25, 26)


İSTANBUL (AA) - Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'ndeki 21.hafta maçında Eczacıbaşı VitrA, konuk ettiği Bursa Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 yendi.

Bu sonuçla 20. galibiyetini alan Eczacıbaşı VitrA liderliğini sürdürdü. Bursa Büyükşehir Belediyespor ise 10. mağlubiyetini yaşadı.

Eczacıbaşı VitrA, Boskovic'in sert atakları ile teknik molayı 12-9 önde geçti. Ev sahibi takım, Larson ve Büşra'nın sayılarıyla seti 25-19 kazandı.

İkinci sette de Eczacıbaşı VitrA, Boskovic ve Larson ile etkili ataklar yaptı ve teknik molayı 12-7 önde kapattı. Ardından üstün oyununu sürdüren Eczacıbaşı VitrA, seti 25-18 kazandı.

Karşılıklı sayılarla süren üçüncü sette teknik molayı 12-11 önde geçen Eczacıbaşı VitrA, Boskovic'in smaçlarıyla seti 25-19, maçı da 3-0 kazandı.

Hava sıcaklıkları bir anda düşecek İşsizlik oranı yüzde 8,6'ya kadar geriledi AK Parti "Neden oy vermediniz" anketi yaptırdı Dolar uzun aradan sonra 32 TL'nin altına geriledi Evlilik kredisi 10 gün sonra hesaplara yatıyor Bitcoin Volatilitesi Azalıyor