Voleybol: Vestel Venus Sultanlar Ligi

- Çanakkale Belediyespor: 0 - Eczacıbaşı VitrA : 3


Salon: Anafartalar

Hakemler: Arzu Emiroğlu, Eyüpcan Kayışoğlu

Çanakkale Belediyespor: Elif Uzun, Seda Arısoy, Gözde Dal İrgi, Janset Cemre Erkul, Da Silva, Alajbeg (Şule Yetimoğlu, Ceren Önal, İpek Soroğlu, Hande Taşçı)

Eczacıbaşı VitrA: Ognjenovic, Larson, Büşra Kılıçlı, Boskovic, Beyza Arıcı, Hande Baladın (Şebnem Simge Aköz, Güldeniz Önal, Ezgi Dilik, Adams)

Setler: 23-25, 16-25, 17-25

Süre: 75 dakika (28, 24, 23)


ÇANAKKALE (AA) - Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 17. haftasında Eczacıbaşı VitrA, deplasmanda Çanakkale Belediyespor'u 3-0 mağlup etti.

İlk set karşılıklı sayılarla başladı. Eczacıbaşı VitrA, servis hatalarından sayılar kaybetse de teknik molaya 12-9 önde girdi. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan ilk set, 25-23 konuk ekibin üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci set de ilk set gibi karşılıklı sayılarla başladı. Eczacıbaşı VitrA, Larson ve Boskovic'in smaçlarıyla, Çanakkale Belediyespor ise Gözde-Elif ikilisinin bloklarıyla sayı üretti. Bu setteki teknik molaya Çanakkale Belediyespor 12-8 önde girdi. Teknik mola dönüşü oyuna ağırlığını koyan Eczacıbaşı VitrA, seti 25-16 kazanarak durumu 2-0’a getirdi.

Eczacıbaşı VitrA, üçüncü sette Adams'ın smaçlarıyla sayı üretti. Bu setteki teknik molaya konuk takım, 12-11 önde girdi. Seti 25-17 önde tamamlayan Eczacıbaşı VitrA, karşılaşmayı da 3-0 kazandı.


Başbakan suikastçisi, şair ve aktivist çıktı Avrupa ülkesinde başbakana suikast Yeni Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı belli oldu Vergi müfettişleri 50 ilde operasyonlara başlıyor "Bürokratik vesayete izin vermeyeceğiz" Fenomen olmaya çalışan öğretmenler sorununa çözüm