Voleybol: Vestel Venus Sultanlar Ligi

- İlbank: 0 - VakıfBank: 3

Salon: TVF Başkent

Hakemler: Meryem Tekol Pelenk, Yasin İlhan

İlbank: Ece Morova, Yaprak Erkek, Ceren Karagöl, Santos, Zeynep Oturan, Gökçen Denkel Zop (Aleyna Sevim, Tuğçe Öcal, İlayda İşçimen, Pınar Begüm Özsu, Melda Güler)

VakıfBank: Cansu Özbay, Robinson, Ayşe Melis Gürkaynak, Melis Durul, Tuğba Şenoğlu, Kübra Çalışkan (Ayça Aykaç, Gizem Örge Güner)

Setler: 19-25, 14-25, 17-25

Süre: 69 dakika (25, 19, 25)


ANKARA (AA) - Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 17. haftasında VakıfBank, deplasmanda İlbank'ı 3-0 yendi.

Ligde son sırada yer alan İlbank karşısında yedek ağırlıklı kadroyla mücadele eden VakıfBank, rahat bir galibiyet elde etti.

VakıfBank, teknik molasını 12-8 önde geçtiği ve özellikle bloklardan sayılar bulduğu ilk seti 25-19 aldı.

İkinci sette üst üste basit hata yapan ve oyundan düşen rakibi önünde 13-5'lik üstünlüğü yakalayan VakıfBank, hücumda Tuğba Şenoğlu ve Robinson ile etkili oldu. 19 dakika süren seti 25-14 önde tamamlayan VakıfBank, durumu 2-0 yaptı.

VakıfBank, skor avantajının etkisiyle üçüncü sette konsantrasyon kaybı yaşasa da son bölümde Robinson ve Kübra Çalışkan'ın devreye girmesiyle oyun üstünlüğünü yeniden ele geçirdi. İstanbul temsilcisi, seti 25-17, maçı da 3-0 kazandı.

Tamamen dondurulmuş beyin tekrar çalıştırıldı Erkan Yolaç hayatını kaybetti Cevdet Yılmaz'dan "tasarruf" açıklaması Aracını ilana koyan pişman olup geri çekiyor Aile hekimlerine yeni ilaç yazma yetkisi Aldığı cezadan sonra Demirtaş'tan ilk yorum