Voleybol: Vestel Venus Sultanlar Ligi

- Eczacıbaşı VitrA: 3 - İlbank: 0


Salon: Eczacıbaşı

Hakemler: Aylin Nazire Turnaoğlu, Metin Korkut

Eczacıbaşı VitrA: Güldeniz Önal, Beyza Arıcı, Ezgi Dilik, Hande Baladın, Yasemin Güveli, Gözde Yılmaz (Dilara Bağcı)

İlbank: Eylül Karadaş, Yaprak Erkek, Ceren Karagöl, Santos, Tuğçe Öcal, Gökçen Denkel Zop (Aleyna Sevim, Pınar Begüm Özsu, İlayda İşçimen, Selen Ursavaş)

Setler: 25-18, 25-12, 25-13

Süre: 62 dakika (23, 20, 19)


İSTANBUL (AA) - Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 16. haftasında Eczacıbaşı VitrA, İlbank'ı 3-0 mağlup etti.

Maça yerli oyuncu ağırlıklı kadroyla başlayan Eczacıbaşı VitrA, etkili servislerin ardından Güldeniz Önal'ın sayısıyla teknik molaya 12-9 üstünlükle girdi. Ev sahibi ekip, Güldeniz ve Hande Baladın'ın etkili ataklarıyla seti 25-18 aldı.

İkinci sete de iyi başlayan Eczacıbaşı VitrA, teknik molayı 12-5 önde girdi. File üstü başarısıyla rakibe fırsat vermeyen Eczacıbaşı Vitra, seti 25-12 alarak maçta 2-0 öne geçti.

Hande, Güldeniz ve Yasemin Güveli'nin etkili ataklarıyla 3. setin teknik molasına 12-7 önde giren ev sahibi ekip, bu sette de rakibine 25-13 üstünlük kurdu ve karşılaşmayı 3-0 kazandı.



Türkiye'den İran'a arama kurtarma desteği Cumhurbaşkanı ve dışişleri bakanı kurtarılamadı Fenerbahçe deplasmanda 10 kişiyle kazandı Fakir ülkelerin liderleri aynı kaderi paylaşıyor Cumhurbaşkanından "sokak köpekleri" talimatı Tutuklananlar arasından ilginç bir isim çıktı