Voleybol: Vestel Venus Sultanlar Ligi

- Çanakkale Belediyespor: 3 - Beşiktaş: 2


Salon: Anafartalar

Hakemler: Hakkı Demiralay, Ebru Ayata

Çanakkale Belediyespor: Fromm, İpek Soroğlu, Seda Arısoy, Da Silva, Alajbeg, Gözde Dal İrgi (Şule Yetimoğlu, Elif Uzun, Ceren Çınar, Gamze Türk, Hande Taşçı)

Beşiktaş: Tokarska, Zeynep Seda Uslu, Ceylan Arısan, Rykhliuk, Humay Topaloğlu, Biryukova (Pınar Eren, Dilara Bilge, Marharyta, Simay Gazi)

Setler: 27-25, 20-25, 21-25, 25-20, 16-14

Süre: 143 dakika (33, 31, 28, 30, 21)


ÇANAKKALE (AA) - Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 9. haftasında Çanakkale Belediyespor, Beşiktaş'ı 3-2 yendi.

Karşılıklı sayılarla başlayan karşılaşmada, Ceren Çınar ve Jelena Alajbeg'in üst üste bulduğu sayılar ile Çanakkale Belediyespor, ilk teknik molaya 12-8 önde girdi. Üstünlüğünü korumaya devam eden ev sahibi ekip, ilk seti 27-25 kazandı.

İkinci sete iyi başlayan Beşiktaş, ev sahibi rakibi karşısında farkı 11 sayıya kadar çıkarttı. İstanbul ekibi art arda bulduğu sayılarla ikinci seti 25-20 alıp, durumu eşitledi.

Üçüncü sette rahat bir oyun sergileyen ve ikinci setteki başarısını sürdüren Beşiktaş, art arda bulduğu smaçlarla seti 25-21 kazandı ve Çanakkale Belediyespor karşısında 2-1 öne geçti.

Karşılıklı ataklarla gelişen dördüncü sette, rakibi karşısında taktik geliştiren Çanakkale Belediyespor, setin son dakikalarında hücumdaki etkisini arttırdı. Ev sahibi ekip, bu seti 5 sayı farkla 25-20 kazanıp beraberliği sağladı.

Uzatma seti Çanakkale Belediyesporlu Seda'nın servisleriyle başladı. Seda'nın etkili servisleriyle sayılar kazanan ev sahibi ekip, skoru 4-1'e getirdi. Elif'in Çanakkale Belediyespor adına smaç ve servislerden direkt sayı üreterek skora büyük katkıda bulunduğu uzatma setinde kıran kırana bir mücadele sergilendi. 14-14 beraberliğe gelen seti, Çanakkale Belediyespor 16-14, maçı da 3-2 kazandı.

Yürüyüşteki küçük bir değişim hayatınızı etkiliyor İnternet kullananların hayatı olumlu gelişiyor Başbakan suikastçisi, şair ve aktivist çıktı Avrupa ülkesinde başbakana suikast Sosyal medyada ilgi odağı olan evlatlık büyüdü Vergi müfettişleri 50 ilde operasyonlara başlıyor