Vestel Venus 2 Göründü!

Vestel, Venus 2 adını verdiği yeni modeliyle daha performanslı bir telefon üretmek için kolları sıvadı. Vestel Venus 2 ile olan ilk buluşma anımızı, bu videoda paylaşıyoruz.

Vestel Venus 2 Göründü! MWC 2015 Vestel, Venus 2 adını verdiği yeni modeliyle daha performanslı bir telefon üretmek için kolları sıvadı. Vestel Venus 2 ile bulunan ilk buluşma anımızı, bu videoda paylaşıyoruz.03.03.2015 / 16:00

Mobil Dünya Kongresi'nde yeni ürünlerini sergileyen Vestel, müsait fiyatlı telefonlarında çıtayı yükselterek daha performanslı telefonlar için kolları sıvamış durumda.

Vestel Venus 2 şekilde adlandırılacak yeni model, Full HD çözünürlüğe sahip olacak ve pil, kamera, aksesuar benzeri bu ürünü satın alanların bilhassa ilgilendiği birtakım yetenekler, mevcut bulunan modellere kıyasla daha da iyileştirilecek.

Venus 2 ile ilk buluşma anımız

Şimdilik camların ardında olsa da, Vestel Venus 2 ile bulunan ilk buluşmamızı bu videoda sizlerle paylaşıyoruz.

:: Yeni Vestel Venus 2'den beklentileriniz neler?

Yazan: Hakkı Alkan
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi