Van’da yarın okullar tatil mi? 24 Şubat Pazartesi Başkale’de okullar tatil mi?

 Son dakika haberlerine göre İran’da meydana gelen 5,7 büyüklüğünde deprem Van Başkale’de can kayıplarına neden oldu. Başkale’deki depremin ardından Van Başkale’de yarın okullar tatil mi? sorusu internet üzerinden araştırılmaya başlandı. Peki Van Başkale’de yarın okullar tatil mi?

İran depremi nedeniyle Van Başkale’de yarın okullar tatil mi? sorusu internet üzerinden araştırılmaya başlandı. Yarın okullar tatil mi sorusuna ilişkin tüm haberleri, son dakika gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. AFAD tarafından gelen verilere göre saat 08.53'de İran Hoy kentinde yaşanan sarsıntının şiddeti 5.9 olarak kaydedildi. Yaşanan afet Hakkari, Iğdır, Kars, Ağrı ve Van'da hissedildi.

Van’da yarın okullar tatil mi?

Van’da okullar tatil mi? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun öncülüğünde, AFAD'ın gerekli müdahale ve destek çalışmalarına başladığını aktaran Selçuk, şöyle devam etti: "Biz de bu gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bize ilk ulaşan bilgilere göre, Başkale, Saray, Gürpınar'daki birkaç köy okulunda ufak çaplı hasar meydana geldi. Onun dışında bölgedeki diğer okullarımızla ilgili bir sıkıntı söz konusu değil. Kesin durum yapılacak çalışmalar sonucunda belirlenecektir. Bu okullarımızda kesin hasar tespiti tamamlanıncaya kadar geçici süreyle taşımalı eğitim gerçekleştireceğiz. Yani eğitimin aksamaması için her türlü tedbiri alıyoruz." Bakan Selçuk, bir gazetecinin, Van'da depremden etkilenen ilçelerde eğitime ara verilip verilmeyeceğine ilişkin sorusuna, "Şu anda Başkale'deki eğitim ve öğretim hususunda henüz daha tablo tam netleşmiş değil ama taşımalı eğitim yoluyla biz her türlü tedbirimizi yarın sabahtan itibaren alabiliriz. O konuda bir eksiğimiz olmaz. Bu konuyla ilgili İçişleri Bakanımız ve valimizle temas halindeyiz. Bu konuda aksaklık çıkmaması için ne gerekiyorsa sürdürüyoruz." yanıtını verdi.

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti