Van Persie yok, Robben belirsiz!

Guus Hiddink, Türkiye ile yapacakları maçta Robin van Persie'nin forma giyemeyeceğini söyledi. Robben'in durumu ise henüz netlik kazanmadı.

Guus Hiddink, Türkiye ile yapacakları maçta Robin van Persie'nin forma giyemeyeceğini söyledi. Robben'in vaziyeti ise henüz netlik kazanmadı.

Hollanda Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, 2016 Avrupa Şampiyonası (EURO 2016) elemeleri kapsamında Türkiye ile yapacakları maçta Robin van Persie'nin forma giyemeyeceğini söyledi.

Hiddink, ulusal takım kadrosunu açıkladığı matbuat toplantısında, Robin van Persie'nin Türkiye'ye karşı olmayacağını, Arjen Robben'in ise durumunun henüz netlik kazanmadığını anlatım etti. Hollandalı teknik adam, sakatlığı tam şekilde geçmeyen Bayern Münih'in yıldız oyuncusu Robben ile alakalı kararı daha sonra vereceklerini söyledi.

Robben'in forma giymesini ümit ettiğini belirten Hiddink, 'Arjen ile konuştum. Bu pazar oynanacak Borussia Mönchengladbach maçının kadrosuna dahil olacağını düşünüyor. Arjen birkaç gün Bayern Münih ile antrenmanlara çıktı. Formda olmazsa dahi pazartesi günü Hollanda'ya, ulusal takım kampına gelecek. O süre kadroda kalıp kalmayacağına karar vereceğiz' diye konuştu.

'Robin van Persie'nin kadroda olmasını isterdim' diyen Hiddink, bu eksikliğin mühtemel fena bir netice için bahane teşkil etmeyeceğini de dile getirdi.

İlişkili Haber

Kaynak: FANATİK

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti