Vali Balkanlıoğlu, şehitler derneğinin yeni hizmet merkazini ziyaret etti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Karaman İş Merkezi giriş katına taşınan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin yeni dernek bürosuna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Karaman İş Merkezi giriş katına taşınan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin yeni dernek bürosuna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Balkanlıoğlu’nu girişte karşılayan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı, misafirlerine yeni hizmet bürolarını gezdirirken bilgiler verdi. Yapılan çalışmalar ve büronun bu hale gelmesinde bulunulan desteklere de değinen Kumartaşlı, "Şahsım, gaziler ve şehit aileleri adına başta Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza ve büromuzun bu güzel hale gelmesinde katkıda bulunan herkese teşekkür ederim." dedi.

Büronun çok güzel olduğunu ve umduğundan daha güzel bulduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu da derneğin daha önce bir işhanın bodrum katında dar bir alanda zor şartlarda hizmet verdiğini söyledi.
Başkanlıoğlu, “Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı’nın da değişik arayışları oldu. Ama kısmet burasıymış. Tek bir oda fakat gereğince büyük ve kullanışlı bir yer burası. Bu güzel mekanı İl Özel İdaresi olarak derneğimize biz verdik ve karşılığında hiçbir bedel almadık. Dolayısıyla arkadaşlarımızın şehit yakınları ve gazilere güzel hizmet vermelerine vesile olmuşsak ve burada birlik ve beraberliğin oluşacağı ortama vesile olmuşsak bizler için ne mutludur.” diye konuştu.

Balkanlıoğlu, yeni hizmet bürosunun hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi. Ziyaret sonunda Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinin Afyonkarahisar Şubesi yeni hizmet bürosunun hayırlı ve uğurlu olması için İl Müftüsü Burhan İşliyen tarafından Kuran-ı Kerim okundu ve dua edildi.


CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında