Uşak'ta 14 emniyet personeli adliyeye sevk edildi

Uşak'ta, FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan 37 emniyet personelinden 14'ü, adliyeye sevk edildi.

Uşak'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 37 emniyet personelinden 14'ü, adliyeye gönderildi.

Darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY operasyonu kapsamında, Uşak Emniyet Müdürlüğünde görevliyken açığa alınan ve Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince dört gün önce yakalanan 37 emniyet mensubundan 14'ünün işlemleri tamamlandı.

17-25 Aralık sürecinde Uşak Terörle Mücadele Şube Müdürü olarak görev yapan Ali S'nin de aralarında bulunduğu üçüncü sınıf 3, dördüncü sınıf 8 emniyet müdürü ile 3 emniyet amiri, adliyeye sevk edildi.

Bazı zanlıların telefonlarında, FETÖ'nün üyeleriyle görüşmek üzere oluşturduğu şifreleme sistemleriyle korunan "By Lock" isimli uygulama bulunduğu öğrenildi.

Bu arada, soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 komiser, 11 komiser yardımcısı, 1 başpolis ve 8 polis memurunun sorgusu devam ediyor.
Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü