Uluslararası Vodafone Kupası Manavgat'ta yarın başlıyor

Bu yıl beşincisi düzenlenecek Uluslararası Vodafone Kupası, 20-24 Nisan tarihlerinde Antalya'nın Manavgat ilçesinde gerçekleştirilecek.

Bu yıl beşincisi düzenlenecek Uluslararası Vodafone Kupası, 20-24 Nisan tarihlerinde Antalya'nın Manavgat ilçesinde gerçekleştirilecek.

Türkiye'den profesyonel ve amatör futbol takımlarının altyapıları ile dünya devlerinin altyapılarını bir araya getirecek turnuvada 64 takım mücadele edecek. Turnuvaya katılacak olan Türkiye milli futbol takımı eski teknik direktörü Sepp Piontek, antrenörlük hayatına İspanya'da devam eden eski milli futbolcu Nihat Kahveci ve Beşiktaşlı eski futbolcu Pascal Nouma, genç futbolcuların büyük mücadelesine destek verecekler.

ULUSLARARASI VODAFONE KUPASI, GENÇ YETENEKLERİ BULUŞTURUYOR

Bu yıl beşincisi düzenlenecek Uluslararası Vodafone Kupası, 20-24 Nisan tarihlerinde Antalya’nın Manavgat ilçesinde gerçekleştirilecek. Türkiye’den profesyonel ve amatör futbol takımlarının altyapıları ile dünya devlerinin altyapılarını bir araya getirecek turnuvada 64 takım mücadele edecek.

Vodafone Türkiye’nin ana sponsorluğunda düzenlenen 5. Uluslararası Vodafone Kupası için geri sayım başladı. 20-24 Nisan tarihlerinde Antalya Manavgat’ta gerçekleştirilecek turnuva, Türkiye’den profesyonel ve amatör futbol takımlarının altyapıları ile dünya devlerinin altyapılarına ev sahipliği yapacak.

U-13 kategorisinde aralarında Borussia Dortmund, Chelsea, Milan, Union Berlin, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Bursaspor altyapılarının da yer aldığı, toplam 4 farklı yaş kategorisinde 64 takımın mücadele edeceği turnuva, bu yıl ilk kez bayan futbolcuları da konuk edecek. Beşiktaş, Almanya ve Antalya'dan katılacak toplam 4 bayan futbol takımı, birincilik için top koşturacak.

Uluslararası Vodafone Kupası, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da futbol dünyasının ünlü isimlerini ağırlayacak. Turnuvaya katılacak olan milli futbol takımı eski teknik direktörü Sepp Piontek, antrenörlük hayatına İspanya'da devam eden eski milli futbolcu Nihat Kahveci ve Beşiktaşlı eski futbolcu Pascal Nouma, genç futbolcuların büyük mücadelesine destek verecekler.

23 Nisan Çarşamba günü geleneksel olarak düzenlenecek U-13 Elit Kategori All Star maçında Yabancılar Karması'nın başında Sepp Piontek, Yerliler Karması'nın başında ise Nihat Kahveci sahaya çıkacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada, "Vodafone Türkiye'nin yatırım hedefleri arasında sosyal yatırımlar, bu sosyal yatırımlar içinde de spor önemli bir yer tutuyor." diyerek şöyle konuştu:

"Türk spor kültürünün yapıtaşlarından futbolun gelişimine katkı sağlamak amacıyla dört yıldır destek verdiğimiz Uluslararası Vodafone Kupası'nı bir kez daha gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu turnuva, genç oyunculara futbolun evrensel değerleri olan dostluk ve centilmenlik bilincini aşılaması, ayrıca onların futbol yeteneklerini geliştirmesi bakımından önem taşıyor.

Türkiye'den ve dünyadan yıldız takımların altyapılarını konuk edeceğimiz turnuvada yine dostluk ve kardeşlik ortamının hakim olduğu çok keyifli maçlara tanıklık edeceğimize inanıyor, takımlarımıza başarılar diliyorum."
CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında