Uçankuş TV neden kapandı? Can Tanrıyar nerede?

Uçankuş TV neden kapandı, Can Tanrıyar nerede soruları magazin basını takipçilerinin bu aralar sıklıkla dile getirdiği soru olurken; kanalın yolsuzlukla anılmaya başlandığı belirtiliyor. İddialar ve ortaya atılan söylentiler çok konuşulur gibi.

Uçankuş TV neden kapandı, Can Tanrıyar Nerede? Neler oluyor kanalda, kanalın yöneticisi Can Tanrıyar nerede ve neden ortalarda görünmüyor soruları bu aralar Magazin basını takipçilerinin gündemini meşgul ediyor. Uçankuş TV'nin yönetimi ve sahipleriyle ilgili olarak medyada ilginç iddialar yer alıyor. 

Can Tanrıyar tarafından yönetilen Uçankuş TV isimli magazin kanalı iki gündür yayın yapmıyor. Kanalın yöneticis Can Tanrıyar da bir anda ortalardan kayboldu, izini kaybettirdi. Ne Can Tanrıyar ne de yakınlarının cep telefonlarına ulaşılamıyor. 

Can Tanrıyar'ın ortadan kaybolması ve Uçankuş TV'nin yayınlarına son vermesi veya şu anda yayın yapmıyor olmasıyla ilgili türlü iddialar söz konusu. 

Bunlardan en önemlisi ve en çok dillendirilenlerden biri kanalın yöneticisi olan Can Tanrıyar'ın kanalı bırakarak yurt dışına kaçtığı yönünde oldu. Ancak bu iddia henüz teyit edilmiş değil. İddiaya göre kanalın asıl sahibi veya finansörü olan iş adamı ile Can Tanrıyar arasında tartışmalar yaşandı.

Kanalın gidişatıyla ilgili duruma el koyan finansör veya asıl sahibi, kanalda yolsuzluklar yapıldığını veya kanalda işlerin düzgün gitmediğini görerek duruma el koydu. İddiaya göre; Can Tanrıyar ise ya tartışma sonrasında ya da öncesinde izini kaybettirerek yurt dışına kaçtı. 

Konuyla ilgili şu ana kadar herhangi bir resmi kanaldan ve kişiden açıklama gelmiş değil.

En son sanatçı Seren Serengil konuyla ilgili imalarla dolu bir paylaşımda bulunmuştu. 

Serengil paylaşımında özetle, kanalda yolsuzluklar yapıldığını, kanalın asıl sahibinin durumu fark ederek ortaya çıktığı ve Can Tanrıyar'ın da koronavirüs bahanesiyle kaçtığını ileri sürdü. 

50 yaşında olan Can Tanrıyar 1961 yılında İstanbul'da dünyaya gelmişti. 

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştu.

Uçankuş TV'yi kuran isim olarak biliniyor.

Spor ve Magazin dünyasının yakından tanıdığı bildiği bir isimdir.

Tanrıyar'ın henüz 15 yaşındayken iş hayatına atıldığı söylenir. 

Babasının iş adamı olması vesilesiyle iş hayatına erken başladığı belirtilen Tanrıyar'ın ilk olarak babasına ait olan saunada çalıştığı daha sonra üniversite eğitimi ve sonrasında spor hayatına başladığı belirtiliyor. 

Türkiye Milli Hentbol takımında forma giyen Can Tanrıyar, daha sonra spor dünyasına gazetecilikle devam etti. 

Milliyet Gazetesinde spor muhabirliği yaptı. 

Askerlik görevinden sonra gazetenin Fenerbahçe muhabiri olarak yoluna devam etti. 

Tanrıyar Sabah, Güneş, Tan gazetelerinde de spor muhabirlikleri yaptı.

Futbol ile magazini birleştiren isim olarak bilinen Can Tanrıyar, ilk olarak Televole programıyla Türkiye gündemine oturdu.

Şu anda tartışmalara neden olan Uçankuş'u ilk olarak bir magazin programı olarak sunmuştu.

Aynı zamanda bir bestekar da olan Can Tanrıyar 1988 yılında Şafak Demircioğlu ile evlendi. Bu evlilikten 2 oğlu var. 

Tanrıyar 2008 yılında ise şarkıcı Petek Dinçöz ile evlendi. İki yıl sonra ise boşandılar.

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti