Turhan Güldaş kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Turhan Güldaş kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor uzmanlık alanı nedir, şimdiye kadar ne gibi çalışmalar yaptı? Kişisel gelişim alanında yaptığı çalışmalar ve verdiği bilgilerle insan hayatına dokunan Güldaş'ın hayatı güzelleştiren birçok önerisi var. İşte Turhan Güldaş biyografisi:

TURHAN GÜLDAŞ BİYOGRAFİSİ

Turhan Güldaş kimdir, nerelidir, kaç yaşında? İşte Güldaş biyografisi: Dr. Turhan Güldaş1960 yılında dünyaya gelen Dr. Turhan Güldaş’ın yolculuğu; doğduğu topraklarda, Mardin’de başladı. İlk ve orta öğrenimini Mardin’de bitiren Güldaş, üniversite hayatında ilk olarak Erzurum Atatürk Üniversitesi Arap-Fars Dilleri ve Edebiyatları Bölümü’nü kazandı. Bu fakültede bir senelik eğitimin ardından Ankara İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mali Bilimler ve Muhasebe Yüksekokulu’na girdi. Burada da bir sene okuyan Güldaş, daha sonra hayalini gerçekleştirerek Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni kazandı ve 1983 yılında mezun oldu.Küçük yaşlardan itibaren kendini geliştirmeye ve zihnini daha iyi kullanmaya yönelik yöntemler geliştirmeye çalışırken 1976 yılında ilk kez Ankara’da kendi gibi düşünen insanların yazdığı kişisel gelişim ile ilgili kitaplarla tanıştı.

Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Ekmek spekülatörleri yeniden devrede Şifalı bitkilerle yaralarını tedavi etti Kiralık IBAN mağduru 8 ay hapis yattı