Turhan Güldaş kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

DÜNYA KÜLTÜRLERİNİN PEŞİNE DÜŞTÜ

Öğrenme ve kendini daha fazla geliştirebilmenin tutkunu olarak dünya kültürlerinin peşine düştü. Böylece hem eğitim hem de kişisel gelişim için rotasını dünyaya çevirdi. 11 yıl boyunca Fransa’nın Paris şehrinde yaşadı, hem çalıştı hem de kron köprü ile implant eğitimleri aldı. Sorbonne’da Fransız dili eğitimi gördü. Ama kişisel gelişim her zaman hayatının merkezindeydi.

GENÇLİK HAYALLERİ GERÇEK OLDU

Çocukken zihnini geliştirmek için çabaladığı dönemlerde, kariyeri ve özel yaşamı ile ilgili kendine hedefler koydu. Belirlediği hedeflerin büyük bir çoğunluğuna bugün erişmiş olmaktan mutluluk duyuyor. Ve tüm bilgi ve metodlarını kamuoyuyla paylaşmaktan zevk alıyor. Hem kendi hayatı hem de çevresindeki hayatlar üzerinde mucizevi etkiler yaratan Dr. Turhan Güldaş, bu özellikleriyle bugün Rusya ve Kazakistan’da Volshebnik (Yaşam Sihirbazı) olarak adlandırılmaktadır. Güldaş; meditasyon, beyin ve düşünce gücü ile farkındalık yaşayan bireylerin geleceğini şekillendirebileceğine inanmakta, yaşamın sihrine kavuşabileceklerini düşünmektedir.Halen hayatında uyguladıklarını ve dünya çapındaki pek çok kültürden esinlenmelerini insanlara aktarmak için yolculuğuna devam etmekte; TV programları, youtube kanalı ve medya aracılığıyla insanların hayatına dokunmayı sürdürmektedir.

Tamamen dondurulmuş beyin tekrar çalıştırıldı Erkan Yolaç hayatını kaybetti Cevdet Yılmaz'dan "tasarruf" açıklaması Aracını ilana koyan pişman olup geri çekiyor Aile hekimlerine yeni ilaç yazma yetkisi Aldığı cezadan sonra Demirtaş'tan ilk yorum