Troy Karta nasıl geçilir nereden nasıl alınır hangi bankalarda var yurt dışında geçerli mi?

Troy karta geçmek isteyen milyonlarca banka veya kart kullanıcısı nereden, nasıl temin edebileceğini araştırıyor. Yabancı kart şirketlerinin İsrail'i desteklemesi, yerli bir ödeme sistemi olarak devreye giren Troy Kart'ın değerini bir kez daha anlaşılır hale getirdi. Milyonlarca insan Troy'a geçiyor

Troy Türkiye'nin finansal teknolojisinde yerli bir devrim olarak ortaya çıkan Troy Kart, Visa ve MasterCard gibi uluslararası kart şemalarına yerel bir alternatif sunuyor. Bankalararası Kart Merkezi (BKM) tarafından geliştirilen bu yenilikçi ödeme sistemi, 2016 yılından bu yana banka, kredi ve ön ödemeli kartlar için yeni bir dönemi temsil ediyor. Peki, Troy Karta nasıl geçilir nereden nasıl alınır hangi bankalarda var yurt dışında geçerli mi?

Troy Kart Nedir?

Troy Kart, kullanıcılarına hem yerel hem de uluslararası düzeyde geçerlilik sunan, özgün bir logoya sahip bir ödeme aracıdır. İş Bankası gibi Türkiye'deki önde gelen bankaların ATM'leri ve bankacılık hizmetleri üzerinden 7/24 para çekme, alışveriş yapma gibi işlemleri ücretsiz olarak sunuyor. Alışverişlerde Maxipuan kazanma fırsatı ile de cüzdanınızı puanlarla doldurmanız mümkün.

Troy Kart Kimin?

Troy Kart, Türkiye'nin yerli ve milli kartıdır. Kart, Bankalararası Kart Merkezi olarak bilinen kuruluş tarafından geliştirildi. 

Nasıl Geçilir?

Türkiye genelinde 20'den fazla bankanın iş birliği ile sunulan Troy Kartlara geçiş oldukça basit. İlgili bankanın şubesine giderek veya online bankacılık hizmetleri üzerinden başvuruda bulunarak kolayca Troy Kart sahibi olabilirsiniz. Başvuru sonrasında, kartınızı yerel ve uluslararası alışverişlerde, ATM işlemlerinde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Nasıl Alınır?

Troy Kart almak için öncelikle bir banka hesabınızın olması gerekiyor. İş Bankası gibi Troy Kart sunan bir bankayı tercih ederek, ilgili bankanın şubesine giderek ya da online başvurular yoluyla Troy Kart için talepte bulunabilirsiniz. Başvurunuz onaylandığında, kartınız kısa süre içinde adresinize teslim edilecektir.

Troy Kart İle Alışveriş ve Taksitlendirme Seçenekleri

Bonus Classic Troy kredi kartı kullanıcıları, Bonus Program Ortağı olan binlerce iş yerinde taksitli alışveriş yapabilir ve alışverişlerden Bonus puanlar kazanabilirler. Her 1 bonus puanın 1 TL değeri vardır ve puanlarınızı sonraki alışverişlerde para yerine kullanabilirsiniz.

Troy Kart Açılımı Nedir?

Troy'un açılımı "Türkiye’nin Ödeme Yöntemi"dir. Bu yerli ödeme sistemi; bankalar ve işletmeler arası para akışını sağlayan elektronik bankacılık yöntemi olarak kullanılır.

Troy Kart Destekleyen Bankalar Hangisi?

Troy kart çeşitlerine göre TROY logolu kartları lisanslı banka ve finans kuruluşlarından temin edebilirsiniz. Şu anda Türkiye'de troy kartı destekleyen 18 banka ve 3 elektronik para kuruluşu bulunmaktadır.

Troy Kredi Kartı Veren Finansal Kuruluşlar
Akbank
Alternatif Bank
QNB Finansbank
Halkbank
TEB (Türkiye Ekonomi Bankası)
VakıfBank
Garanti BBVA
Yapı Kredi Bankası
Şekerbank
Anadolubank
Troy Banka Kartı Veren Finansal Kuruluşlar
Akbank
Aktif Bank
AlBaraka
Anadolubank
QNB Finansbank
Garanti BBVA
Emlak Katılım
TEB
YapıKredi
Ziraat Bankası
Türkiye İş Bankası
VakıfBank
Vakıf Katılım
Halkbank
ING
KuveytTürk
Türkiye Finans
Troy Ön Ödemeli Kart Veren Finansal Kuruluşlar
DenizBank
İninal
Paladyum
Türk Elektronik Para

Troy Kart Yurt Dışında Geçerli mi?

TROY faaliyetleri için 31 Mart 2016 tarihinde BDDK’dan kartlı sistem kurmak üzere faaliyet izni almıştır.

2017'de Discover Card ağı aracılığıyla dünya genelinde kabul edilmeye başladı.

Kaynak: Sonhaberler.com

Konvoy, makam araçları yerine otobüs Hücrelerin DNA'sını bile değiştiriyor 2 liralık suyu 30 liraya satan işletmeye isyan İsrail protestoları gölgesinde Eurovision Hastane randevularında yeni dönem başladı Muhalefet engellemeseydi o insanlar ölmeyecekti