Trabzonspor, iç sahada yara aldı

- Bordo-mavililer, Süper Lig'de sahasındaki 15 maçta 22, dış sahada ise 26 puan topladı - Karadeniz ekibi, ligin ilk bölümünde maçlarını oynadığı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 8 maçta 11, yeni stadı Medical Park Arena'da ise 7 maçta 11 puan hanesine yazdırdı


TRABZON (AA) - SELÇUK KILIÇ - Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'a sahasında 3-2 mağlup olan Trabzonspor, iç sahada yaşadığı puan kayıplarıyla hedeflerinin uzağında kaldı.

Bordo-mavililer, 30. haftası geride kalan ligde sahasında 15 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyetle 22 puan toplarken, dış sahada 8 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyetle 26 puan elde ederek, deplasmanda daha başarılı bir performans ortaya koydu.

Ligde 48 puanla 5. sırada yer alan Trabzonspor, sahasında oynadığı son 3 maçta Beşiktaş'a 4-3, Kayserispor'a 3-2 mağlup oldu, Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalarak galibiyet elde edemedi. Karadeniz ekibi, 3 karşılaşmada 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle Avrupa kupalarına katılma hedefi yolunda 8 puan kaybedip ilk 4 arasına girme şansını da zora soktu.


- Statlar farklı, puanlar aynı


Karadeniz ekibi, iç saha maçlarını ligin ilk yarısında Hüseyin Avni Aker, ikinci yarısında Medical Park Arena Stadı'nda oynadı.

Bordo-mavili takım, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 8 maçta 3 galibiyet, 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle 11 puan elde ederken yeni stadı Medical Park Arena'da başlangıçta yakaladığı olumlu havaya karşın son maçlardaki sonuçlarla parlak bir performans gösteremedi.

Trabzonspor, Medical Park Arena'da 7 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 11 puan elde ederek çok farklı bir grafik ortaya koyamadı.


- Sahasında kaybettiği, kazandığından çok


Trabzonspor'un sahasındaki puan kayıpları, kazandığı puanları geçti. Bordo-mavililer, 22 puan toplarken Kayserispor mağlubiyetiyle iç sahada yaşadığı puan kaybı 23'ü buldu.

Bordo-mavililer, 18 Aralık'ta açılışı gerçekleştirilen Medical Park Arena'da ilk maçta Gaziantepspor'u 4-0 mağlup etti. Aytemiz Alanyaspor ile 0-0 berabere kalan Karadeniz ekibi, Kardemir Karabükspor'u 1-0, Galatasaray'ı da 2-0 yendi.

Medical Park Arena'da 4-3'lük Beşiktaş maçıyla düşüşe geçen Karadeniz ekibi, daha sonra Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalırken Kayserispor'a da 3-2 mağlup olmaktan kurtulamadı.


- Hüseyin Avni Aker'deki maçlar


Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda sezona taraftar cezasıyla başladığı ilk 3 maçta Kasımpaşa'yı 2-0 yendikten sonra Osmanlıspor'a ise aynı sonuçla mağlup oldu, Atiker Konyaspor karşısında sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Akhisar Belediyespor ile golsüz, Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kalan bordo-mavili takım, Antalyaspor'a 1-0 mağlup oldu, Adanaspor'u 4-1 yendi ve Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynadığı son lig maçında Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup oldu.

Tamamen dondurulmuş beyin tekrar çalıştırıldı Erkan Yolaç hayatını kaybetti Aracını ilana koyan pişman olup geri çekiyor Cevdet Yılmaz'dan "tasarruf" açıklaması Aile hekimlerine yeni ilaç yazma yetkisi Aldığı cezadan sonra Demirtaş'tan ilk yorum