Tıp bayramında sağlık çalışanları indirimli uçacak

- Sağlık Bakanlığı ve Anadolujet tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hayata geçirilen kampanyayla 9-14 Mart 2017'de uçak bileti alan sağlık çalışanları, 9 Mart-21 Nisan'da yüzde 25 indirimli seyahat edebilecek

ANKARA (AA) - Sağlık Bakanlığı ve Anadolujet tarafından hayata geçirilen kampanyayla 9-14 Mart 2017'de uçak bileti alan sağlık çalışanları, 9 Mart-21 Nisan'da yüzde 25 indirimli seyahat edebilecek.

Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Anadolujet şirketiyle ortak bir kampanyaya imza attı.

Kampanya kapsamında, "anadolujet.com" adresi üzerinden 9-14 Mart 2017 arasında uçak bileti alan sağlık çalışanları, 9 Mart-21 Nisan 2017 arasında yüzde 25 indirimli seyahat edebilecek. Kampanya, Ercan Havalimanı dahil, tüm Anadolujet uçuşlarında geçerli olacak.

Kampanyadan yararlanmak isteyen sağlık çalışanları, kurumsal e-posta adreslerine gönderilen kampanya detaylarına göre, indirim kodlarını kullanabilecek ve "anadolujet.com" adresi üzerinden biletlerini indirimli olarak satın alabilecek. Aktarmalı uçuşlar ise kampanyaya dahil edilmeyecek.

Hava sıcaklıkları bir anda düşecek İşsizlik oranı yüzde 8,6'ya kadar geriledi AK Parti "Neden oy vermediniz" anketi yaptırdı Dolar uzun aradan sonra 32 TL'nin altına geriledi Evlilik kredisi 10 gün sonra hesaplara yatıyor Bitcoin Volatilitesi Azalıyor