TEM'deki kaza ucuz atlatıldı

Pendik TEM Otoyolu'nda bir otomobil ile cipin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle otoyol bir süre tek yönlü olarak trafiğe kapandı. Kaza saat 09.00 sıralarında Ankara istikameti Kurtköy Via Port...

Pendik TEM Otoyolu'nda bir otomobil ile cipin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle otoyol bir süre tek yönlü olarak trafiğe kapandı.

Kaza saat 09.00 sıralarında Ankara istikameti Kurtköy Via Port karşısında meydana geldi. İddialara göre, İstanbul'dan Konya'ya gitmek için yola çıkan tekstilci işadamı Mehmet Sözlü'nün kullandığı cip ile Rafet Sabuncu'nun kullandığı 34 EF 2783 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Kaza sırasında Sabuncu'nun kullandığı otomobil kontrolden çıkarak takla attı. İşadamı Mehmet Sözlü'nün cipi ise yol kenarındaki demir bariyerlere çarptıktan sonra sağ şeride savruldu. Olay sırasında ters dönen otomobil içinde mahsur kalan Rafet Sabuncu çevredeki sürücüler tarafından kurtarıldı. Çeşitli yerlerinden yaralandığı belirtilen Sabuncu, gelen ambulansla Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Başından yaralanan Mehmet Sözlü ise hastaneye gitmeye gerek görmedi.

Olay yerinde kazayı anlatan Sözlü, "Ben Konya'ya gidiyordum. Sol şeritte seyir halindeydim. Firene basmaya vaktim olmadı. Nasıl olduğunu tam anlayamadım. Kimin kime çarptığını da hatırlamıyorum." dedi. Kaza ile ilgili inceleme başlatan polis, olay yerinde Sözlü'ye alkol kontrolü yaptı. Mehmet Sözlü'nün alkol kullanmadığı anlaşıldı.

Öte yandan kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara yönünde bir süre trafik yoğunluğu yaşandı. Kazaya karışan araçların kaldırılması sırasında otoyol bir süre trafiğe kapatıldı. Hurdaya dönen araçların kaldırılmasından sonra trafik normale döndü.

CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında