TEM'de 7 araç birbirine girdi: 3 ölü, 32 yaralı (3)

TEM'in Bolu Dağı geçişinde 7 aracın çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında hayatını kaybedenlerin isimleri belirlendi.

TEM'in Bolu Dağı geçişinde 7 aracın çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında hayatını kaybedenlerin isimleri belirlendi. Kazada ölen dede ile torunun yaralılara yardım etmek için araçlarından indikleri öğrenildi.

TEM otoyolu Bolu Dağı Tüneli 4. Viyadük yakınlarında 7 aracın karıştığı trafik kazasının ayrıntıları ortaya çıktı. 61 SE 567 plakalı kamyonetten inen Veysel Avcı (69) ve kendisiyle aynı ismi taşıyan torunu Veysel Avcı (21) yaralılara yardım etmek için araçlarından indi. Etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi düşen yolda arkadan gelen araçlar dede ile torununa çarptı. Dede ile torunu olay yerinde can verdi. Cansız bedenlerinin araçlarından metrelerce ileride bulunduğu belirtildi.

TEM otoyolunda İstanbul yönüne giden İran uyruklu Karim Garbani idaresindeki yabancı plakalı TIR, Ubeydullah Şaman yönetimindeki 34 HS 6281 plakalı yolcu otobüsüyle; Yusuf Yetişir idaresindeki 78 BD 626 plakalı yolcu otobüsü, Muzaffer Dede'nin kullandığı 27 R 4905 plakalı yolcu otobüsüyle; Selami Özer'in kullandığı 14 DG 101 plakalı yem yüklü tanker, Gökhan Okumuş yönetimindeki 06 BU 4284 plakalı otomobil ve sürücüsü belirlenemeyen 61 SE 567 plakalı kamyonetle çarpıştı. Sabah saatlerinde meydana gelen kazada 32 kişi yaralandı.

Kazada hayatını kaybeden Ganime Okumuş’un araçta, Veysel Avcı (69) ve kendisiyle aynı ismi taşıyan torunu Veysel Avcı'nın (21) ise yaralılara yardım etmek için araçlarından indikleri sırada bir aracın çarpması sonucu öldükleri tespit edildi. CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında