Tatvan Gençlerbirliğinden, Cizre Spor’a coşkulu karşılama

Bitlis’i Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil eden Tatvan Gençlerbirliği Spor taraftarları, bu hafta sonu BAL Ligi'nde Van’da Van İpekyolu Spor'la oynayacağı maç için karayolu ile Van’a geçmek üzere Tatvan’dan geçen Cizre Spor’u ilçe girişinde coşkulu şek.

Bitlis’i Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil eden Tatvan Gençlerbirliği Spor taraftarları, bu hafta sonu BAL Ligi'nde Van’da Van İpekyolu Spor'la oynayacağı maç için karayolu ile Van’a geçmek üzere Tatvan’dan geçen Cizre Spor’u ilçe girişinde coşkulu şekilde karşıladı.

Tatvan Cumhuriyet Caddesi üzerinde bir araya gelen onlarca Gençlerbirliği taraftarı kardeş takım olarak seçtikleri Cizre Spor’a Van İpekyolu Spor'la yapacağı maç öncesinde destek amacıyla Cizre Sporlu futbolcuları ve teknik heyeti taşıyan takım otobüsünü durdurarak tezahüratlarda bulundular.

Cizre Spor takımını taşıyan takım otobüsünü meşaleler ve destek tezahhüratleriyle karşılayan taraftarlar Van İpekyolu maçında Cizre Spor’a başarı dileğinde bulundu. İlçe çıkışına kadar meşaleler ve destek tezahhüratleriyle Cizre Spor'u uğurlayan ve sevgi gösterilerinde bulunan Gençlerbirliği Spor taraftarları Cizre Sporlu futbolcuları alkışlar eşliğinde Van’a uğurladı.

Tatvan Gençlerbirliği Spor taraftarlarının tribün lideri Ümit Gür, "Geçen haftalarda Mardin’de oynanan Mardin maçında çıkan olaylardan sonra kendilerinden desteklerini esirgemeyen Cizre Spor’a biz de böyle bir karşılama yaparak sevgimizi göstermek istedik. Tatvan Gençlerbirliği taraftarları olarak bize yakışır şekilde kardeş takımımız Cizre Spor'u karşılayıp yine coşkulu şekilde onları Van’a uğurladık. Umarım Van’da oynanacak maçta dostluk havasında geçer ve maçtan sonra kazanan taraf centilmenlik olur. Cizre Spor'a başarılar diliyoruz." diye konuştu.
CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında