Tarihi eser kaçakçılarına darbe

Gaziantep'te 1 adet insan figürlü heykel ve 241 adet madeni sikke ele geçirildi. 7 Aralık tarihinde İslahiye ilçesi Serinevler Mahallesi'nde durumundan şüphelenilen ve içinde 4 şahsın bulunduğu bir otomobil polis ekipleri tarafından durdurularak araçta a.

Gaziantep'te 1 adet insan figürlü heykel ve 241 adet madeni sikke ele geçirildi.

7 Aralık tarihinde İslahiye ilçesi Serinevler Mahallesi'nde durumundan şüphelenilen ve içinde 4 şahsın bulunduğu bir otomobil polis ekipleri tarafından durdurularak araçta aramada yapıldı. Yapılan aramada; 1 adet üzerinde çeşitli figürler bulunan sarı renkli insan figürlü heykel, 1 adet böcek figürlü işlenmiş madeni parça, 1 adet kıvrımlı bileklik şeklinde madeni parça olmak üzere toplam 241 adet madeni sikke ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli 4 şahıs gözaltına alındı. Şüpheli şahısların yapılan üst aramasında, 3 parça halinde şeffaf naylon jelatinine sarılı vaziyette 6 adet sarı renkli ve 16 adet beyaz renkli olmak üzere toplam 22 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap da ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.


CİHAN

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü