Tarhana çorbalı kutlama

Denizli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi tarafından yapılan Yerli Malı Haftası kutlamalarında tarhana çorbası ve buğday gavurgası ikram edildi.

Denizli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi tarafından yapılan Yerli Malı Haftası kutlamalarında tarhana çorbası ve buğday gavurgası ikram edildi.

Eski Tekel binasında yapılan etkinliğe Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) Başkanı Hayri Ün ve öğrenciler katıldı. Gençlik Merkezi Şube Müdürü Tayfun Güven tarafından organize edilen yerli malı kutlaması çerçevesinde öğrencilerin yanında tarhana çorbası yaptırdı. Etkinlik hakkında bilgi veren Güven “Yeni nesil çocuklarımıza hem geleneksel tatlarımızı hem de yerli malını temsil eden buğday ürünlerimizi tanıtmak için böyle bir çalışma yaptık. Tarhana çorbası pişirerek dikkatlerini çekmek istedik. Ayrıca buğday gavurgası ve diğer çerezler ile de yerli malına vurgu yaptık.” dedi.

İl Müdürü İbanoğlu da gençlerin yerli malına önem vermesi ve kullanması için gerekli çalışmaları yaptıklarını vurguladı. İbanoğlu, “Gençlik Merkezimiz olarak gençlerimize yerli malı kullanması ve sahip çıkması adına eğitimlerimiz, yönlendirmelerimiz devam ediyor. Yerli malı kullanmanın yanı sıra yerli malı kullanacak ürünler, projeler ve yenilikler yapmalarını da öneriyoruz. Çünkü gücümüz ve geleceğimiz yerli mallarındandır.” diye konuştu. CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır