Taffarel: Galatasaray'ın ikinci bir kaleciye ihtiyacı yok

Galatasaray Kaleci Antrenörü Claudio Taffarel, takım hakkında değerlendirmelerde bulunurken, Galatasaray'ın ikinci bir kaleciye ihtiyacının olmadığını söyledi.

Galatasaray Kaleci Antrenörü Claudio Taffarel, takım hakkında değerlendirmelerde bulunurken, Galatasaray'ın ikinci bir kaleciye ihtiyacının olmadığını söyledi.

    Antalya’da devre arası hazırlık kampında basın mensuplarının karşısına çıkan CalaudioTaffarel, transfer politikası hakkında bilgi vererek başladığı konuşmasında “Stratejiler belirlenir. Hocamız bir liste verdi. Şu anda yöneticiler bu listede olanların alınması için elinden geleni yapıyor. Çok fazla detaya girip taraftarımızı beklentiye sokmamamız gerek. Alex Telles ile ilgimiz olduğu doğru. İş burada sadece oyuncu ile bitmiyor. Kulüplere de kalıyor. Sadece o değil, başka transferlerle de çalışmalarımız sürüyor” dedi.

‘İKİNCİ BİR KALECİYE İHTİYAÇ YOK’

Taffarel, bir basın mensubunun “Galatasaray’a ikinci bir kaleci ihtiyacı var mı?” sorusuna ise “Öncelikle Galatasaray’a ikinci bir kalecinin ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Muslera’nın sakatlığı sonrası Eray oynadı. Onun oynadığı maçlar çok zordu. A takım tecrübesi olmayan bir kaleci için zordur. Ama üzerine düşen görevi yaptı. Fenerbahçe ve Real Madrid maçlarını oynadı. Muslera oynarken de talihsiz goller yiyorduk. Eray’ın performansının kötü olduğunu düşünmüyorum. Ufuk ve Aykut’ta sakatlıktan yeni çıktı. Önümüzdeki 3 kupa maçında her birini oynatmak istiyorum. İyi bir kaleci olduklarını göstermeleri gerekiyor” şeklinde cevap verdi.

‘GALATASARAY’A DUYDUĞUM AŞK DEVAM EDİYOR’

Brezilyalı çalıştırıcı, “Türkiye Kupası ve önemli bir lig var. Ajax ile oynayacağız ve onları yenersek Celtic ile oynayacağız. İki kulüpte çok değerli ve önemli takımlar. Bu iki maçın bizi lig periyoduna iyi hazırlayacağını düşünüyorum. İşimize olan aşk sizi bir şeyler sürüklüyor. Futbolcuyken de şimdi de işime bağlıyım. Futbolcuyken daha stresli oluyorsun. Saha dışarısına çıkınca daha farklı. İnsanlara daha fazla yardım etme şansınız oluyor. Başkanla konuşuyorum, Galatasaray ve işime duyduğum aşk devam ediyor” diye açıklamalarında bulundu.


‘BEĞENDİĞİM KALECİ PROFİLİ TOLGA ZENGİN’

Claudio Taffarel son olarak Türkiye’de beğendiği yerli kalecileri açıkladı. Taffarel, “Yerli olarak Onur’u çok beğeniyorum. Türkiye kaleci konusunda şanslı bir dönem geçiyor. Onur çok önemli kurtarışlar yapıyor. Ama benim beğendiğim kaleci profili Tolga Zengin. Çok sakin. Kaleci arkada oynadığı için sakin olması ve güven vermesi lazım. Bunların hepsi Tolga’da var.”diye konuştu.
CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında