Taciz iddiasıyla iki genç gözaltına alındı

Taksim'de yılbaşı kutlamaları için toplanan kalabalık yeni yılı beklerken, her yıl olduğu tacizcilerde yine işbaşındaydı.

Taksim'de yılbaşı kutlamaları için toplanan kalabalık yeni yılı beklerken, her yıl olduğu tacizcilerde yine işbaşındaydı. Tacize uğrayan bir kadının şikayetçi olması üzerine, gözaltına alınan 2 genç ifade için polis merkezine götürüldü.

Yılbaşı kutlamaları için İstiklal Caddesi'ne gelen bir kadın, iki gencin kendisini taciz ettiğini belirterek polise şikayetçi oldu. Olay yerine gelen sivil kıyafetli polis memurları tarafından gözaltına alınan gençler, kameralara tepki gösterdi. Sadece gezdiklerini söyleyen gençler, kameralara "Babam görecek çekmeyin." diyerek tepki gösterdi. Polis memuru ise, "Annenin babanın bakacağını düşünüyorsun da burada, bunu daha önce niye düşünmüyorsun." diyerek iki genci polis aracına götürdü.

Şikayetçi olan kadın ise gözaltına alınan iki gencin kendisiyle ilgili olarak yakalandığını ve taciz edildiğini söyledi.

Öte yandan yılbaşı kutlamaları için Taksim Meydanı'na gelen kalabalığı fırsat bilen satıcılara yönelik zabıta ekipleri de çeşitli operasyonlar yapıyor. Seyyar olarak satılan koliler dolusu içkiye el koyan zabıta, içkileri araçlara taşıdı.

CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında