Suud şeyhine suikast anı kamerada | VIDEO

Filipinler'de seminer verdikten sonra dışarı çıkan Suud Şeyhi Ayet El-Karni, silahlı saldırıya uğradı. Saldırı anı saniye saniye kameraya yansıdı

Suudi Arabistan'ın tanınmış şeyhlerinden Ayed el-Karni, Filipinler'de verdiği bir seminer çıkışında silahlı saldırıya uğradı. Kolundan ve göğsünden yaralanan Şeyh el-Karni, olaydan yaralı kurtuldu. Güvenlik görevlilerinin ateş açtığı saldırgan öldürüldü. Suikast girişimi saniye saniye kaydedildi.

el-Karni, verdiği seminer çıkışında lüks aracında otururken 21 yaşındaki Rugasan Kiliste Misuari'nin silahlı saldırısına uğradı. Kurşunlara hedef olan el-Karni ile yanındaki bir büyükelçilik yetkilisi saldırıdan yaralı kurtuldu. Kolundan ve göğsünden yaralanan el-Karni, hastaneye kaldırıldı.

IŞİD ŞÜPHESİ

Rugasan Kiliste Misuari ise güvenlik güçleri tarafından açılan karşı ateşte öldürüldü. Filipinler polisi, 2 şüphelinin de gözaltına alındığı bildirildi. Saldırının sebebi henüz bilinmiyor ancak Şeyh Ayed el-Karni'nin bir süredir IŞİD tarafından tehdit edildiği öğrenildi.

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü