SP'li Maslak: İktidar halk nezdinde inandırıcılığını kaybetti

Saadet Partisi(SP) Manavgat İlçe Başkanı İbrahim Maslak, iktidar partisinin söylemleriyle icraatlarının çeliştiğini söyledi.

Saadet Partisi(SP) Manavgat İlçe Başkanı İbrahim Maslak, iktidar partisinin söylemleriyle icraatlarının çeliştiğini söyledi.

İktidarın yargı üzerinden bir an önce elini çekmesi gerektiğini belirten Maslak, 17 Aralık sonrası yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası yürütmenin yargı üzerinde baskısını arttırdığını kaydetti. İlçe ve ülke gündemiyle ilgili açıklama yapan Maslak, "AK Parti iktidarı ikircilikli söylem diliyle dün kara dediğine beyaz, beyaz dediğine kara diyor." dedi.

AK Parti'nin 11 yıllık iktidarı döneminde ilkeli siyaset yapmada sınıfta kaldığını belirten Maslak, yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası olayın örtbas edilmek için farklı bir dil kullanılmasının üzüntü verici olduğunu kaydetti.

İktidarın halk nezdinde inandırıcılığını kaybettiğini anlatan Maslak, "Bu tür bir siyaset anlayışıyla siyaset yapılmaz. İktidar dün savunduğu bütün değer yargılarını inkar eder duruma düştü. İlkeli, seviyeli ve temiz siyaset yapmada sınıfta kaldı. Yargılamanın şeffaf ve adil bir şekilde yapılması için yargı üzerindeki baskı kalkmalı. Dürüst ve temiz siyaset her partinin şiarı olmalı. Merhum genel başkanımız Necmettin Erbakan Hocamız ülkemizde temiz, ilkeli ve dürüst siyasetin hep öncüsü olmuştur. Bu sebeple Milli Görüş Lideri Hocamızı Anadolu insanı bağrına bastı. İsmi hep rahmetler ve hayırla anılıyor. Partimiz SP de hep temiz ve ilkeli siyasetin öncüsü olmuştur, olmaya da devam edecektir. " diye konuştu.

Mahalli seçimlerin genel seçimlere mesaj verme seçimi olacağını belirten Maslak, Manavgat'ta belediye başkanlığı seçimlerine adayları İlhami Demiral ile birlikte gireceklerini açıkladı.

Seçimlere Manavgat'ta iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirten Maslak, genelde iktidar olmanın yolunun yerelde iktidar olmaktan geçtiğine inandıklarını kaydetti. CİHAN

Lüks düşkünü vekillere sert çıktı FED altıncı kez aynı kararı aldı Türkiye de davaya müdahil Yüksek İstişare Kurulu'ndan 'Yeni Anayasa' mesajı Taksim ısrarında polisler yaralandı Sakarya'da 8 gündür kayıp olan kişi ölü bulundu