Sosa, resmen Milan'da

Beşiktaş'ın Arjantinli orta saha oyuncusu, İtalyan ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzaladı.



İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Milan, Beşiktaş'ın Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Sosa’yı transfer etti.

Milan Kulübünden yapılan resmi açıklamada, 31 yaşındaki futbolcuyla iki yıllık sözleşme yapıldığı belirtildi. Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilen Sosa, öğleden sonra kulüp binası Casa Milan’a giderek, resmi sözleşmeye imza attı.

Kulüp açıklamasında, kırmızı-siyahlı ekibin orta saha için deneyimli, profesyonel ve iyi niyetli çalışma arzusu içinde olan bir isim aradığını, bu özelliklerin de Sosa’da olduğu ifade edildi.

Milan'ın internet sitesinde paylaşılan fotoğraflarda Sosa, 23 numaralı formasıyla poz verdi.
İtalyan basınına yansıyan haberlere göre, Milan bu transfer için Beşiktaş’a 7,5 milyon avro bonservis bedeli ödedi.

Milano kentine dün gece saatlerinde gelen Sosa, yaptığı ilk açıklamada burada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirmişti.

Beşiktaş forması altında iki sezon oynayan Sosa, 78 maçta 14 gol kaydetti.
3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Büyükçekmece Belediyesi'ne "villa" operasyonu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor