Son Dakika: Vaka sayıları en fazla artan iller açıklandı

Son Dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayıları en fazla artan illeri açıkladı ve uyarılarda bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye geneli haftalık vaka artış oranlarını açıkladı.

Bakan Koca açıklamasında, "13-19 Kasım arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı il bazında neydi? Bilgiler, haftalık İnsidans haritasında." dedi. 

İşte Bakan Koca'nın paylaştığı harita: 

Son Dakika: Vaka sayıları en fazla artan iller açıklandı

Bakan Koca haftalık vakaların grafiğini de şu sözlerle paylaştı: 13-19 Kasım arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz: Tunceli, Adana, Gümüşhane, Mersin, Sinop, Hatay, Burdur, Kilis, Giresun, Mardin.

İşte haftalık grafik:

Son Dakika: Vaka sayıları en fazla artan iller açıklandı
Taşlar arasında bir "Yakut" İstanbul'da hissedilen şiddetli deprem İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Temmuz 2025’in en ucuz sıfır otomobilleri Elektrik verilen beyinler daha iyi çalıştı Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu