SON DAKİKA! Settar Tanrıöğen'in hastanesinden açıklama geldi

Geçirdiği beyin kanaması sonrasında hastaneye kaldırılan Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu hayranları tarafından merak edilirken hastaneden son dakika açıklama geldi.

Acıbadem Ataşehir Hastanesi tarafından yapılan son açıklamaya göre, beyin kanaması geçiren ve "Kızılçık Şerbeti" dizisindeki Abdullah karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen, yoğun bakım ünitesinde tedavi görmeye devam etmektedir. Hastane Başhekimi Dr. Engin Çakmakçı ve tedavi ekibinin verdiği bilgilere göre, Tanrıöğen'in durumu stabil olup, tedavisi multidisipliner bir ekip tarafından sürdürülmektedir.

TEDAVİ SÜRECİNE DAİR DETAYLAR

26 Ocak 2024 tarihinde, baş ağrısı ve bilinç bulanıklığı şikayetleriyle hastaneye başvuran Settar Tanrıöğen'in yapılan tıbbi değerlendirmesinde beyin damarlarında anevrizma kanaması tespit edilmiştir. Bu durum, beyin ve beyin zarları arasında kanamaya yol açmıştır. Acil müdahale gerektiren bu sağlık sorunu üzerine, girişimsel nöroradyoloji uzmanı Prof. Dr. Hatem Hakan Selçuk ve ekibi tarafından hızla müdahale edilmiş ve Tanrıöğen, yoğun bakım servisine alınmıştır.

29 Ocak'ta, beyindeki kanamaya bağlı olarak beyin omurilik sıvısında artış gözlemlenen Tanrıöğen için, beyin cerrahisi ekibi tarafından sıvı basıncını dengelenmesine yönelik girişimsel bir işlem yapılmıştır. Tedavi süreci, yoğun bakım ünitesi sorumlusu Prof. Dr. İsmail Cinel ve ekibi başta olmak üzere, nöroloji, beyin cerrahisi ve girişimsel nöroradyoloji alanlarından uzmanlardan oluşan multidisipliner bir ekip tarafından yürütülmektedir.

SAĞLIK DURUMU VE TAKİP SÜRECİ

Hastaneden yapılan açıklamaya göre, Settar Tanrıöğen'in klinik durumu stabil olup, bu tür beyin kanamalarından sonra oluşabilecek riskler nedeniyle yakın takibi yoğun bakım ünitesinde bir süre daha devam edecektir. Tanrıöğen'in sağlık durumuna ilişkin gelişmeler, tedavi ekibi tarafından yakından izlenmekte ve gerekli tüm tıbbi müdahaleler titizlikle uygulanmaktadır.

HALKIN VE HAYRANLARININ DESTEĞİ

Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili haberler, ünlü oyuncunun hayranları ve kamuoyu tarafından yakından takip edilmekte, sosyal medya üzerinden geçmiş olsun dilekleri ve destek mesajları paylaşılmaktadır. Tanrıöğen'in en kısa zamanda sağlığına kavuşması ve ekranlara dönmesi için umutlu bekleyiş sürmektedir.

Lüks düşkünü vekillere sert çıktı Sakarya'da 8 gündür kayıp olan kişi ölü bulundu Türkiye de davaya müdahil Yüksek İstişare Kurulu'ndan 'Yeni Anayasa' mesajı 8 yıl aradan sonra bir ilk FED altıncı kez aynı kararı aldı