Son dakika: Münbiç operasyonu başladı

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait tank ve zırhlı araçlar ile Suriye Milli Ordusu'na bağlı birlikler Esed rejiminin geleceği iddia edilen Münbiç şehir merkezine doğru hareket etmeye başladı.

ABD ile yapılan uzun müzakereler sonucunda "boşaltılacak" sözü verilen ancak bir türlü boşaltılmayan Münbiç'e harekat başladı. 

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı tank ve taktik tekerlekli zırhlı araçlar Münbiç'e doğru harekete geçti. Münbiç şehir merkezine ilerleyen birlikler ile terör grupları arasında çatışmalar yaşandığı kaydediliyor.

Teröristlerin köprülere patlayıcı yerleştirmiş olması ihtimaline karşı farklı alternatifler kullanılan operasyonda ilk önce Humran bölgesinde Reyişli köyünde kontrol sağlandı.

TSK VE SMO HIZLA İLERLİYOR

Hızla şehir merkezine ilerleyen TSK ve SMO'nun ilk hedeflerinin doğu-batı kara yolunda kontrolü ele geçirmek olduğu belirtildi.

F-16'LAR MÜNBİÇ'İ VURUYOR

Bölgeden gelen haberlere göre, Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı F-16 savaş uçakları Münbiç'teki terör hedeflerini vuruyor. 

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti