Şöhretler Ereğli' de Erbil ve Kaftan anısına buluştu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde hayatını kaybeden eski futbolcu ve Teknik direktör Cihat Erbil ve Yakup Kaftan anısına maç organizasyonu gerçekleştirildi. Sarıyer ve Ereğlispor eski oyuncularının karşılaşmasından 6-2 lik skorla galip ayrılan...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde hayatını kaybeden eski futbolcu ve Teknik direktör Cihat Erbil ve Yakup Kaftan anısına maç organizasyonu gerçekleştirildi. Sarıyer ve Ereğlispor eski oyuncularının karşılaşmasından 6-2 lik skorla galip ayrılan taraf Sarıyer oldu.

    Ereğlispor’un eski futbolcularından Antrenör Ahmet Uzun’un organize ettiği karşılaşmada Sarıyerspor’un Türkiye 1. Lig ve İkinci Lig'de yer aldığı dönemde takımda yer alan Kıvırcık Mustafa (Selepçipoğlu) Mahmut Kocabal, Abdullah Işıldak, Atilla Günorba, Tahir Öztuğ, Murat Kutur, Aykut Kocabal, Şenol Doğan, Erbil Uzel, Fatih Yılmaz, Ruhi Elmas, Adnan Usta, Fantom Ahmet Engin İlker ve Ümit Sonlav oynadı.

    Ereğlispor'da ise takımı ise Ercan Yaman, Şafak Erel, Ahmet Uzun, Göker Ekren, Ahmet Kocuk, Ahmet Çınaren, Faruk Varlık, Hasan Ayaz, Alptekin Dursun, Yüksel İnce, Mehmet Dikay ve Hayrettin Uzun'dan oluştu.

    Organizasyonun gerçekleşmesinde büyük rol oynayan Ahmet Uzun, şöyle konuştu:

    "Geçmişte sayın değerli iki tane büyük hocalarımız ağabeylerimiz Yakup Kaftan ve Cihat Erbil ağabeyimiz vardı. Biz de şu anda eski futbolcular olarak her dönemin topçularıyla bir araya geldik. Hem de anlarını yaşatmak istedik. Bunların anısına bir araya geldik. Anıları yaşatmaya çalışıyoruz." dedi.

    Dostluk içerisinde geçen karşılaşmada Sarıyer, Ereğlispor takımını 6-2 lik skorla yendi.

CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır