Siverekli şehidin baba evinde yas var

Şemdinli'deki terör saldırısında şehit olan er Orhan İrkarlı'nın Siverek'teki baba evinde hüzün var

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan er Orhan İrkarlı'nın (21) Şanlıurfa'daki baba evinde yas var.

Güzelpınar Mahallesi'nde ikamet eden şehidin dedesi Mehmet Ali İrkarlı'ya torunu er İrkarlı'nın şehit düştüğü haberi, 107. Topçu Alay Komutanlığında görevli askeri yetkililer tarafından verildi.
İrkarlı ailesi ve komşularının evlerine Türk bayrakları asıldı. Şehidin baba evinde Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Terhisine 2 gün kaldığı öğrenilen şehit Orhan İrkarlı'nın anne ve babasının mevsimlik işçi olarak gittikleri Sivas'ta olduğu ve ilçeye dönmek için yola çıktığı belirtildi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 2 asker şehit olmuş, bir asker ise yaralanmıştı.
"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında