Şirket içinde gasp teşebbüsü kamerada

Beylikdüzü Pirinççiler Saniye Sitesi’nde akıllara durgunluk veren bir gasp girişimi yaşandı.

Beylikdüzü Pirinççiler Saniye Sitesi’nde akıllara durgunluk veren bir gasp girişimi yaşandı. Bir şirketin görevlisi, bankadan para çekip iş yerine dönerken şirket içinde gasp edilmeye çalışıldı. Görevlinin direnmesi üzerine zanlılar araçlarına binerek kaçtı. Yaşananlar üç farklı açıdan güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay geçtiğimiz Perşembe günü, Rulopak Hijyen Sistemleri Sanayi ve Ticaret Şirketi’nde meydana geldi. Şirketin bir görevlisi, bankaya giderek yüklü miktarda para çekti. Bankadan itibaren iki kişi de kendisini takip etmeye başladı. Görevli, Beylikdüzü Pirinççiler Saniye Sitesi’ndeki şirkete geldiğinde, araçtan inen bir kişi şahsın arkasından yürüdü. Şirket kapısından içeri giren görevli ile boğuşmaya başlayan zanlı, parayı alıp kaçmak istedi ancak görevli zanlıyı yere yatırdı. Gaspı başaramayacağını anlayan zanlı, kaçarak kendisini bekleyen araca bindi. Daha sonra da hızla olay yerinden uzaklaştı. Yaşananlar sitedeki üç farklı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Güpegündüz şirket içindeki gasp girişimi çalışanları şaşkına çevirdi. Şirket yetkilileri, önlem alınması gerektiğine dikkat çekerek, şu açıklamada bulundu: “Aslında sıradan bir olay gibi görünse de, olayı vahim kılan gaspçıların bu olayı güpegündüz ve şirket içerisine girecek kadar ileri götürmüş olmaları. Daha önce de (09-Aralık-2013 tarihinde) gündüz saat 11.30 civarında binamızın altında yer alan depomuza kadar giren hırsızlar değeri 4 bin Dolar civarında olan ABS hammaddeyi araçlarına yüklemiş ve yakalanmaktan kıl payı kurtularak kayıplara karışmışlardır. Henüz failleri bulunamayan bu olayın hemen ardından bu kez de farklı kişiler bankadan itibaren takip ettikleri personelimizi güpegündüz bina içerisinde gasp etme cesaretini gösterebilmektedir.”

CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında