Sırbistan'da Hasta Bir Bebeği Taşıyan Helikopter Düştü: 7 Kişi Öldü

Sırbistan'ın başkenti Belgrad yakınlarında 5 günlük hasta bir bebeği taşıyan askeri helikopter düştü. Kaza sonrası Sırbistan hükümeti, bir günlük yas ilan etti.

Sırbistan'ın başkenti Belgrad yakınlarında 5 gündelik hasta bir bebeği taşıyan askeri helikopter düştü. Kazada 7 şahıs hayatını kaybetti.

DÜŞME NEDENİ BİLİNMİYOR

Rus üretimi askeri helikopter bilinmeyen bir sebeple Belgrad yakınlarındaki bir ovaya düştü. Kazada aralarında hasta bebek, pilot Ömer Mehiç, 3 mürettebat ile tabip ve hemşirenin olduğu 7 şahıs hayatını kaybetti.

ÜLKEDE 1 GÜNLÜK YAS İLAN EDİLDİ

Sırbistan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı izahatda, Müslümanların yasadığı Novi Pazar şehrinden Ademoviç ailesinin hasta bebeğini taşıyan Rus üretimi Mİ-17 tipi askeri helikopterin Belgrad'a uçuşu esnasında düştüğü açıkladı. Dün gece 22: 31 dolaylarında meydana gelen kazada kurtulanın bulunmadığı anlatım edildi. 7 bireyin ölümü itibarıyla Sırbistan hükümeti bir gündelik matem ilan etti.

Kaynak: HABERLER.COM

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü