Siirt’te 278 esnaf kepenk kapattı

Siirt Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Rıfat Ayyıldız, "2013 yılında Siirt’te 395 kişi yeni işyeri açarken, 278 esnaf kepenk kapattı.

Siirt Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Rıfat Ayyıldız, "2013 yılında Siirt’te 395 kişi yeni işyeri açarken, 278 esnaf kepenk kapattı." dedi.

Siirt Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Rıfat Ayyıldız, 2013 yılında Siirt esnafının durumunun içler acısı olduğunu söyledi. Geçen yıl da 278 esnafın kepenk kapattığını, bunun yanında ise 395 yeni işyerinin açıldığını söyledi. Siirtli esnaflara destek verilmesi gerektiğini söyleyen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Rıfat Ayyıldız, "Esnafımıza biran önce gerekli destekler verilmeli. Bir bakkal esnafımız sabah 6’da işyerini açıyor ve gece 12’ye kadar çalışıyor. Ama yinede istediğini alamıyor." dedi. Siirt’te büyük alışveriş merkezlerinin açılmasına karşı olmadıklarını açıklayan Oda Başkanı Rıfat Yıldız, "Bizler büyük alışveriş merkezlerine karşı değiliz ancak, bu büyük marketler sadece standartlara uymasını istiyoruz. Belirli saatlerde açılsın ve kapansın diyoruz." dedi.
CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti