Shota Arveladze 3 yıl daha Kasımpaşa'da

Spor Toto Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Kasımpaşa'da yönetim Gürcü teknik adam Shota Arveladze ile 3 yıl daha beraber olmak için anlaşmaya vardı.Lacivert beyazlı ekipten yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Shota Arveladze ile 2017...

Spor Toto Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Kasımpaşa'da yönetim Gürcü teknik adam Shota Arveladze ile 3 yıl daha beraber olmak için anlaşmaya vardı.

Lacivert beyazlı ekipten yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Shota Arveladze ile 2017 yılına kadar sözleşme yenilenmiştir." denilerek şu ifadelere yern verildi:

"Geçtiğimiz sezon Teknik Direktörümüz Shota Arveladze ile 1,5 yıl + 3 yıl opsiyon olmak üzere 4,5 yıllık anlaşma imzalanmıştı. Arveladze ile yapılan görüşmelerin ardından kendisiyle 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

CİHAN

Lüks düşkünü vekillere sert çıktı FED altıncı kez aynı kararı aldı Türkiye de davaya müdahil Yüksek İstişare Kurulu'ndan 'Yeni Anayasa' mesajı Taksim ısrarında polisler yaralandı Sakarya'da 8 gündür kayıp olan kişi ölü bulundu