Şevval Sam diziden ayrılıyor mu, Yasak Elma Ender neden ayrılıyor?

Şevval Sam diziden ayrılıyor mu, Yasak Elma Ender neden ayrılıyor, yeni bölümlerde neden oynamıyor soruları bu aralar merakla soruluyor.

Şevval Sam diziden ayrılıyor mu Yasak Elma Ender neden neden ayrılıyor, dizide artık Ender karakteri olmayacak mı soruları dizinin hayranlarınca merakla soruluyor.

Şu anda televizyon kanallarında yayınlanan en tartışmalı dizilerden biri olan Yasak Elma dizisinin en tartışmalı karakterlerden biri de Ender'di. 

Ender karakterini canlandıran Şevval Sam'ın diziden ayrılacağı ileri sürüldü.

Şevval Sam ayrılıyor mu Yasak Elma Ender çıktı mı?

İddiaya göre Şevval Sam'ın canlandırdığı Ender karakteri önümüzdeki bölümlerde artık yok. 

Peki, Şevval Sam ayrılıyor mu Yasak Elma Ender neden yok?

Yasak Elma dizisinde tam 5 sezondur Ender karakterini oynayan Şevval Sam hakkında Yasak Elma dizisinden ayrılacağı iddia edilmişti. Önceki akşam İstanbul'da konser veren Şevval Sam, Yasak Elma'dan ayrılacağı iddialarına ilk kez yanıt verdi.

Yasak Elma tam 5 sezondur ekranda yer alıyor. Şevval Sam ve Eda Ece'nin başrolünde yer aldığı Yasak Elma dizisi için ayrılık iddiaları gündeme gelmeye başladı. Berk Oktay'ın vedasının kesinleşmesinin ardından şimdi de Şevval Sam'ın projeden ayrılacağı öne sürüldü. Ender karakteri ile Yasak Elma'da yer alan Şevval Sam, geçtiğimiz akşam verdiği konserde ayrılık iddialarına yanıt verdi.

Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Berk Oktay'ın başrolü paylaştığı Yasak Elma dizisi, 13 Haziran'da sezon finali yapacak. Dizinin sezon finalinde ise iki ayrılık birden yaşanacak.

TV100'de yer alan habere göre, dizide Ender karakterine hayat veren Şevval Sam, kadrodan ayrılıyor. 5 yıldır Yasak Elma'nın kadrosunda yer aldığı için müzik kariyerini aksatan Sam, diziden ayrılma kararı aldı. Sam'ın bir süre sahnelere devam edeceği de öğrenildi.

Ayrılık haberlerinin ardından Şevval Sam ve yapım şirketinden henüz bir açıklama gelmedi.

İstanbullu dinleyicisi ile buluşan Şevval Sam, Karadeniz türkülerini okudu. Konser öncesi magazincilerin sorularını yanıtlayan Şevval Sam, dizi hakkında konuştu. Sam, "Bu hafta benim için setin son haftası... Bir ara durup dinlenmeye ihtiyacım var." sözleri ile ayrılığı doğruladı.

ŞEVVAL SAM KİMDİR?

Şevval Sam, 11 Kasım 1973'te İstanbul'da dünyaya geldi. 

Annesi Leman Sam şarkıcı, babası Selim Sam müzisyendir.

Kendisinden iki yaş büyük Şehnaz adlı bir ablası vardır. 

İlk ve ortaokulu Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nda okuyan Sam, liseyi İstanbul Zincirlikuyu İnşaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi restorasyon bölümünde okudu.

Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi grafik bölümünde tamamladı.

1993-1999 yılları arasında Beşiktaş'ın Sarı Fırtına lakaplı efsane eski futbolcusu Metin Tekin ile evli kaldı ve bu evliliğinden Tarık Emir adlı oğlu oldu.

Sam, aynı zamanda çeşitli film ve dizilerde rol aldı.

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında