Sevimli palyaçolarla eğlenceli tiyatro

Her çocuğun büyük bir sevgi ve heyecanla izlediği palyaçolar bu kez sahneye hem eğlendirmek hem de eğitmek için çıktı.

Her çocuğun büyük bir sevgi ve heyecanla izlediği palyaçolar bu kez sahneye hem eğlendirmek hem de eğitmek için çıktı.

Akademi Mizansen Gösteri Sanatları Merkezi'nin sevimli palyaçoları Finky, Ola ve Bobo, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde sundukları gösteri ile ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşattı.
Alışveriş merkezinin tüm katlarını gezerek çocuklara sürprizler yapan sevimli palyaçolar, daha sonra yeme-içme katında kurulan platformda sundukları tiyatro gösterisinde eğlenceyi doruk noktaya ulaştırdılar. Güzel huylu çocuk olmanın öneminin yanı sıra dostluk, arkadaşlık ve kardeşliğe vurgular yapılan oyunu, sadece çocuklar değil, yetişkinlerde büyük bir beğeni ile izlediler. Fink, Ola ve Bobo, yaptıkları danslarla da çocukları adeta büyüledi. Zaman zaman çocukları da platforma alarak danslarını sürdüren palyaçolar, oyunun sonunda çocuklara tatilde eğlenmeleri gerektiğini belirtirken, bol bol da kitap okumalarını tavsiye etti. Çocuklardan bu konuda söz de alan palyaçolar, daha sonra düzenledikleri eğlenceli yarışmalarla da izleyenleri kahkahaya boğdu.
CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında