Semiramis Pekkan'dan sevenlerine hayati çağrı

Semiramis Pekkan, egzersiz yaptığı anlara ait görüntüleri paylaştığı mesajında herkesi bunu yapmaya çağırdı.

75 yaşındaki Türk sanatçı Semiramis Pekkan, egzersiz yaptığı anların videolarını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşarak onlara hitap etti. Pekkan, egzersizlerin önemine dikkat çekerek, "Sizin de bunu yapmanızı istiyorum, çünkü iyi bir şey yapıyorsunuz kendinize" ifadelerini kullandı.

SANATÇININ SAĞLIKLI YAŞAM VURGUSU

Pekkan, yayınladığı videolarda, sağlıklı yaşamın önemine ve egzersizin bu yaşam tarzının bir parçası olması gerektiğine vurgu yaptı. Yaşına rağmen aktif ve dinamik bir yaşam sürdüren sanatçı, paylaşımlarıyla hem hayranlarına örnek oluyor hem de sağlıklı yaşamın her yaşta mümkün olduğunu gösteriyor.

PEKKAN'IN EGZERSİZ RUTİNİ VE MESAJI

Video serisinde, Pekkanın evindeki egzersiz rutinini izlemek mümkün. Sanatçı, farklı egzersiz aletleri kullanarak çeşitli hareketler yaparak, kendi yaşam tarzını takipçileriyle paylaşıyor.

Pekkan, sağlıklı yaşamın önemi hakkında da mesajlar vererek, "Sizin de bunu yapmanızı istiyorum, çünkü iyi bir şey yapıyorsunuz kendinize" açıklamalarda bulunuyor.

Lüks düşkünü vekillere sert çıktı Türkiye de davaya müdahil Yüksek İstişare Kurulu'ndan 'Yeni Anayasa' mesajı FED altıncı kez aynı kararı aldı 8 yıl aradan sonra bir ilk Taksim ısrarında polisler yaralandı