Selçuk Özdağ'a saldıranlar yakalandı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ'a saldıranlardan iki kişi yakalandı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a saldıranlardan iki kişi Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Öte yandan Selçuk Özdağ, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu oldu. 

Selçuk Özdağ, cuma günü Ankara'daki evinden çıkıp aracına binerken kimliği belirsiz bir grubun silahlı ve sopalı saldırısına uğradı. Özdağ, aldığı darbelerle yaralanırken, saldırganlar kaçtı. Başından ve yüzünden yaralanan Özdağ, kentteki özel bir hastanede tedaviye alındı. Özdağ, hastanedeki tedavisinin ardından bugün taburcu oldu.

Öte yandan Ankara Emniyet Müdürlüğünün Twitter hesabından yapılan açıklamada, olayla ilgili 2 şüphelinin gözaltına alındığı ve diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye