Şehit pilot son yolculuğuna uğurlandı

Malatya'da düşen uçakta şehit olan Hava Pilot Üsteğmen Yasin Atalay son yolculuğuna uğurlanıyor.

Malatya 7. Ana Jet Üs Komutanlığı’ndan gece eğitim uçuşu için havalanan iki keşif uçağının çarpışması sonucunda şehit bulunan Hava Pilot Üsteğmen Yasin Atalay’ın (29) cenazesi, GATA’dan alınarak Ümraniye’de ailesinin yaşadığı sokağa getirildi.

CENAZENİN BAŞINDAN BİR AN OLSUN AYRILMADI

Şehit üsteğmenin cenazesini babası Nihat Atalay, anası Kadriye Atalay, benzeri Neslihan Atalay ve yakınları karşıladı. Şehit üsteğmen için dualar okunarak, helallik alındı. Üsteğmenin benzeri Neslihan Atalay, cenazenin başından bir an olsun ayrılmadı.

Üsteğmenin cenazesi, öğle namazına müteakiben Selimiye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında defnedildi.

Cenazeye şehidin eşi, ailesi ve yakınları, üst seviye komutanlar, devleti temsilen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve yüzlerce yurttaş katıldı.

Kaynak: HABER7.COM

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında