Sarıgül: Genel merkezimizin kararına saygı duymamız gerekiyor

CHP'nin 30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde İstanbul Belediye Başkan adayı olan Mustafa Sarıgül, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik çatı aday tartışmalarına "Genel Merkezimizin aldığı karara saygı duymalıyız." sözleriyle katıldı....

CHP'nin 30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde İstanbul Belediye Başkan adayı olan Mustafa Sarıgül, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik çatı aday tartışmalarına "Genel Merkezimizin aldığı karara saygı duymalıyız." sözleriyle katıldı.

CHP ve MHP'nin çatı adayı olarak Ekmeleddin İhsanoğlu isminin açıklanmasının ardından özellikle CHP içinde çıkan seslere yanıt veren Mustafa Sarıgül, "Şuan yapmamız gereken bir olacağız, diri olacağız, el ele ve kol kola olacağz." dedi. TBMM Eski Başkanvekili Murat Sökmenoğlu'nun cenazesine katılmak üzere Hatay'a gelen Mustafa Sarıgül parti il binasında toplantı düzenlendi. Sökmenoğlu ailesinin acısını paylaşmak üzere Hatay'a geldiğini söyleyen Sarıgül, "Sayın Sökmenoğlu kardeşime bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun." dedi.

Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek olacaklarını söyleyen Sarıgül, şu ifadeleri kullandı: "Şahsım itibariyle il başkanımızın görüşlerini destekliyorum. Artık aday belirlenmiştir. Aday ile ilgili genel merkezin vermiş olduğu bir karar vardır. O karara saygı duymamız gerekiyor ve adayı desteklemek ve adaya bir oy daha kazandırmak için elimizden gelen çalışmayı yapmamız gerekiyor. Yapmamız gereken şuan bir olacağız, diri olacağız, el ele ve kol kola olacağız."

Sarıgül, parti binasındaki toplantının ardından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı makamında ziyaret etti.

CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti