Samsunspor, galibiyet hasretine son verdi

- Karadeniz ekibi, ligin 6. haftasında Denizlispor'u 1-0 yenerek bu sezonki ilk galibiyetini elde etti


SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig'in 6. haftasında konuk ettiği Denizlispor'u 1-0 yenen Samsunspor, bu sezonki ilk galibiyetini aldı.

Karadeniz ekibi, sezona sahasında Adana Demirspor ile golsüz berabere kalarak başladı. 2'nci haftada deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 1-0 yenilen kırmızı-beyazlı ekip, 3. haftada evinde bu kez Sivasspor ile golsüz berabere kaldı.

Ligin 4. haftasında Mersin İdmanyurdu deplasmanına giden Samsunspor, sahadan 3-0 yenik ayrıldı. İlk 4 haftada gol sevinci yaşayamayan Karadeniz ekibi, ilk kez topu filelerle buluşturmayı başardığı 5. hafta mücadelesinde deplasmanda Boluspor'a 2-1 mağlup oldu.

Son olarak 6. haftada sahasında Denizlispor ile karşılaşan Samsunspor, maçı 1-0 kazanarak bu sezonki ilk galibiyetini elde etti.

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, yaptığı açıklamada, Denizlispor galibiyetinin oyuncuların üzerindeki baskıyı ortadan kaldırdığını söyledi.

Ligin ilk 5 haftasında iyi mücadele ettiklerini ancak bir türlü 3 puan alamadıklarını kaydeden Zeren, Denizlispor galibiyetiyle Samsunspor'un yükselişe geçeceğine inandığını aktardı.

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü