Samsun basını Vali Hüseyin Aksoy'un verdiği iftarda bir araya geldi

Samsun’da görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri ile çalışanları Vali Hüseyin Aksoy’un '24 Temmuz Basın Bayramı' dolayısıyla verdiği iftarda bir araya geldi. Amisos Otel'de düzenlenen iftara, Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy'un...

Samsun’da görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri ile çalışanları Vali Hüseyin Aksoy’un '24 Temmuz Basın Bayramı' dolayısıyla verdiği iftarda bir araya geldi.

Amisos Otel'de düzenlenen iftara, Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy'un yanı sıra, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Tahsin Bayar, Basın İlan Kurumu (BİK) Samsun Şube Müdürü Mustafa Bayraktar, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Dursun Atalay, Ondokuz Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Temiz, Anadolu Basın Birliği Samsun Şube Başkanı Ferruh Çetin ve basın mensupları katıldı.

Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği iftarda kısa bir selamlama konuşması yapan Vali Hüseyin Aksoy, "Basın camiamız Samsun'da önemli görev ve sorumluluk yürütüyor. Bu anlamda bizlerde çalışmalarımızda basın mensuplarını mesai arkadaşı olarak görüyoruz ve bu anlayış içerisinde görevimizi sürdürmeye gayret ediyoruz. Birçok noktada çalışmalarımızda arkadaşlarımız bizlere eşlik ediyor ve oradaki çalışmalarımızı kamuoyu ile paylaşma fırsatını oluşturmuş oluyorlar. Samsun'da gerek yaygın basınımızın temsilcileri, gerek yerel basınımızın temsilcileri, gerek internet, gerek radyo, gerek televizyon gibi her alanda önemli birikimlere sahip çok değerli arkadaşlarımız var ve Samsun'da bu hizmetleri en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içerisindeler." dedi.

CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti