Samar Dadgar kim, nereli, kaç yaşında?

Samar Dadgar kim, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor, aslen memleketi neresidir? Özcan Deniz'in sevgilisi Dadgar'ın kim olduğu merak ediliyor.

Samar Dadgar kim, nereli soruları Özcan Deniz'in yeni sevgilisini duyanlar tarafından merakla soruluyor. Ünlü şarkıcının ilginç isimli sevgilisinin aslen nereli, memleketinin neresi olduğu merak ediliyor.

Kendisinden yaşça çok küçük veya yaşça çok büyük isimlerle sevgili olma modası sosyete dünyasında giderek yaygınlaşan bir hal aldı. Birçok erkek veya kadın ünlü isim kendisinden en az 20-30 yaş küçük sevgililer edinerek kameraların karşısına geçiyor. Bu durum neredeyse normal bir hal almış durumda. 

Özcan Denizin sevgilisi Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında Evlilik teklifi paylaşımıyla gündemde
İranlı bir moda tasarımcısı olan Samar Dadgar, 27 yaşında. Dadgar ile Özcan Deniz'in birlikteliğinin geçen yaz başladığı iddia edildi. Özcan Deniz önceki eşi Feyza Aktan'dan Haziran 2019'da boşanmıştı.

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi