Samanyolu ve Atlantik Eğitim Kurumları TEOG’da fark attı

Samanyolu ve Atlantik Eğitim Kurumları, bu dönem ikinci aşaması yapılan TEOG sınavında büyük başarıya imza attı. Sistem değişerek bu yıl ilk kez uygulanan TEOG sınavı ikinci aşamasında, Samanyolu Eğitim Kurumları'ndan 10 öğrenci bütün...

Samanyolu ve Atlantik Eğitim Kurumları, bu dönem ikinci aşaması yapılan TEOG sınavında büyük başarıya imza attı. Sistem değişerek bu yıl ilk kez uygulanan TEOG sınavı ikinci aşamasında, Samanyolu Eğitim Kurumları'ndan 10 öğrenci bütün soruları doğru cevaplarken, 24 öğrenci 1 yanlış yaparak büyük başarı elde etti.

Atlantik Eğitim Kurumları’ndan ise 3 öğrenci bütün soruları yaparken, 8 öğrenci 1 yanlış yaptı. Samanyolu Eğitim Kurumları’ndan bütün soruları yapan yapan okullar ve öğrencileri şöyle: İbrahim Avcı Ortaokulu’ndan Aybüke Nur Yıldız, Duygu Çakmak ve Harun Kürşat Karademir, Hasan Tanık Ortaokulu’ndan Berra Çınar ve Aybala Karakaya, Yüksel Sarıkaya Ortaokulu’ndan Mustafa Dündar ve Eren Saydam, Nurettin Topçu Ortaokulu’ndan Semih Taha Uğraş ve Ayşe Betül Karstarlı, Batıkent Samanyolu Ortaokulu’ndan Mehmet Altınsoy tüm alanlarda tüm soruları doğru cevaplamayı başardı. Atlantik Ortaokulu’ndan ise Mert Umurhan, Ömer Enes Söylemez ve İzel Menzer Serter bütün soruları yaparak başarılarını yeniledi.

ÖĞRENCİLERİNİ KUTLADI

Sınav sisteminin değişmesi Samanyolu ve Atlantik Eğitim Kurumları'nda başarı geleneğini bozmadı. Son yıllarda SBS’de gösterdiği başarıyı sistemin değişmesine rağmen bozmayan okullar, kararlı bir şekilde başarılarına yenilerini eklemeye devam etmekte. Samanyolu ve Atlantik’in uzman eğitim kadrosu ile sınavlara hazırlanan öğrenciler, iyi bir lisede okuyarak başarılarını devam ettirmek istiyor.

Samanyolu Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hakan Yılmaz, TEOG sınavı ile ilgili açıklamasında, “Öğrencilerimizin TEOG sınavında göstermiş olduğu başarı, bizlerin eğitim modeli olarak her alanda uygulamaya çalıştığımız sistemimizdendir. Sadece sınavlara yönelik değil öğrencilerimizin her alanda başarılı olmaları için gayret göstermekteyiz. Onları sadece ders hayatında değil, normal hayatta da girişimci, kendine güvenen ve topluma faydalı bireyler olmaları için uğraşmaktayız. Ben TEOG sınavında başarı gösteren tüm öğrencilerimizi kutluyorum.” diye konuştu.

CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti