Sakarya'daki silahlı saldırı

- Gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Hendek ilçesinde bir kişinin ölümüne neden olan silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı.

Alınan bilgiye, Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dört gün önce, Rasimpaşa Mahallesi Cezaevi Sokak'ta Fatih Tora'nın, evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirmesine ilişkin olay yeri yakınlarındaki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Kayıtlarda cinayet zanlısının motosikletli bir kişi olduğunu belirleyen ekipler, çalışma başlattı.

Çalışmalar neticesinde ormanlık alanda şüphelilerin kullandığı motosiklet, silah, iş elbiseleri ve kask ele geçirildi. Cinayeti azmettirdiği ve gerçekleşmesinde yardımcı olduğu iddiasıyla H.B, E.K, S.U, H.G. ve A.M. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan H.B. ve E.K. tutuklandı, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Büyükçekmece Belediyesi'ne "villa" operasyonu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor