Sahte Fuat Avni yakalandı

Fuat Avni şüphesiyle gözaltına alınan kişinin adına başka bir hesap açan iki kişi yakalandı

Fuat Avni hesabını yönettiği iddia edilen Başbakanlık Uzmanı A. Mustafa Koçyiğit ismiyle açılan sahte Twitter hesabından, “14.08.2016'da tekrar görüşmek dileğiyle, hoşçakalın” şeklinde atılan mesajın Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden atıldığı ortaya çıktı.

Mustafa Koçyiğit ismi ile açılan sahte hesaptan atılan tweetler üzerine yapılan incelemede, mesajların aynı hesaptan atıldığı belirlendi.

IP numarası üzerine yoğunlaşan Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı, Akıncılar Üssü’nde astsubay olarak görev yapan ve Elbistan’da olan M.Ü. ile kardeşi F.Ü.’ye ulaştı.

Başsavcılığın talimatı ile gözaltına alınan kardeşlerden F.Ü.'nün emniyetteki ifadesinde tweetleri kendisinin attığını kabul ettiği belirtildi.

FETÖ'yeyönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan F.Ü.’nün emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye çıkarılacağı ifade edildi.
3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Emniyet kararnamesi yayımlandı Meteoroloji uyardı çöl sıcakları geliyor Büyükçekmece Belediyesi'ne "villa" operasyonu