Rusya ve Ukrayna gerginliği! Poroşenko sıkıyönetim kanununu imzaladı 

Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan gerginliğin ardından sıkıyönetim kanununu imzaladığını açıkladı.

Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, Karadeniz'de Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan gerginliğin ardından sıkıyönetim kanununu imzaladı. Karar parlamentonun onayının ardından 2 ay süre ile geçerli olacak.
 
Rus basın organlarının haberlerine göre, bu gelişmelerin yaşandığı dakikalarda Ukraynalı bir diplomatın Rusya Dışişleri Bakanlığı'na girdiği görüldü.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Büyükçekmece Belediyesi'ne "villa" operasyonu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor